Contacteer ons
Lynn

Telefoonnummer : 86-15868086360

WhatsApp : +8615868086360

WenZhou RunYing International Trade Co.,ltd

Internationaal de Handelsco. van WenZhourunying, Ltd

 

Professionele Nadruk, hebben wij aan geprobeerd!

  • WenZhou RunYing International Trade Co.,ltd
  • WenZhou RunYing International Trade Co.,ltd
  • WenZhou RunYing International Trade Co.,ltd
  • WenZhou RunYing International Trade Co.,ltd
  • WenZhou RunYing International Trade Co.,ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken RunYing Aantal werknemers
Jaarlijkse omzet 800000-1000000 Opgericht Jaar 2015
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Onze slogan is Goed is, welke middelen wij goede personen goede producten leveren & de dienst willen zijn die, vandaar makend tot Reliabo een goed bedrijf.

De eerlijkheid bespaart tijd en kosten. Wij selecteren eerlijke manieren om zaken te doen. Wij proberen uw betrouwbare en efficiënte partner in China te zijn.

Onze producten hebben EN71, ASTM, BEREIK en CPSIA-het testen overgegaan.

Productiecapaciteit: 10, 000, 000 stukken per maand.

Reliabo is een verwerkende & handel drijvende groep met fabrieken voor pennen, tellers en een de uitvoerbedrijf Wenzhou New Century voor verkoop & de dienst. Wij hebben decennia van ervaring in dit gebied als één van de belangrijke fabrikanten & de exporteurs op ons gebied. Onze producten voldoen aan Europese en Amerikaanse normen.

Elk van onze vertegenwoordigers heeft diepgaande kennis over onze producten, die klantenservice op hoog niveau waarborgt. Onze leden van het verkoopteam worden ook zeer goed opgeleid in basisvaardigheden zoals vreemde talen, internationale bedrijfspraktijken, en computervaardigheden. Daarom zal de communicatie tussen u en ons personeel zeer gemakkelijk zijn. Met onze deskundigheid inzake producten en productieprocessen, kunnen wij u ook helpen bron nieuwe producten van andere fabrieken en controlekwaliteit terwijl het snijden van kosten voor u.

Geschiedenis

   Is Internationaal de Handelsco. van WenZhourunying, Ltd gevestigd in 2016.Since de totstandbrenging van het bedrijf, hebben wij geconcentreerd ons op de productie en de verkoop van startmotor en andere producten. Ons startmotor hoofdzakelijk gebruik voor techniekvoertuigen, zoals Hitachi、 Mitsubishi、 Nippondenso.Now, zijn wij één van de meest professionele fabrikanten in ons gebied. Nu zijn wij geëngageerd aan het onderzoeken van de Europese en Amerikaanse markten in de toekomst!

Dienst

Het verschepen: Afhankelijk van diverse omstandigheden, zijn drie verschillende leveringsmethodes genomen: door overzees, door luchtvracht en door expresdienst.
Door overzees. Dit is de meest economische manier van levering. Het kostuum voor grote hoeveelheidsorde, de levering kostte dramatisch laag en helpt u bij het bereiken van maximumwinst. Het zou ongeveer één maand aan twee maanden voor ladingen normaal vergen om hun bestemmingshaven te bereiken.
Door luchtvracht. Het voordeel van luchtvracht is het kost veel minder tijd dan levering door overzees. Over het algemeen zou het ongeveer één tot twee weken voor lading vergen die zijn bestemming bereiken.
Door expresdienst. Het is de duurste manier van levering, maar het is werkelijk snel en geschikt. Normaal kan deze huis-aan-huisdienst de goederen aan uw bedrijf slechts in 7-9days leveren. Gelukkig, hebben wij groot kortingscontract met de meeste exprespostbedrijven, zoals TNT en UPS, ondertekend om onze klanten te helpen hun leveringsuitgaven snijden.
-
Verpakking:
1. Wij kunnen de verpakking door uw vereisten maar met grotere hoeveelheid ontwerpen.
2. als geen vereisten, wij het Golfkarton aanbieden.
3. De prijs die wij is de fabrieksprijs hebben aangeboden.
4. Wij kunnen u aan levering helpen de goederen terwijl u vereiste hebt.
5. En de verzendingsprijs zal in uw rekening zijn.
6. Wij kunnen de goederen slechts vrijgeven nadat de betaling van de producten werd verricht.

Ons Team

Nu hebben wij technische 36 en beheerspersoneel. Veel van dit technologieonderzoek en ontwikkelingspersoneel met hogere professionele technische en hogere ontwikkelaarcertificatie; De vrijgezelgraad of bezet hierboven 87,5% van totale werknemers. Het team heeft opstelling een de groeimechanisme voor technologieonderzoek en ontwikkelingspersoneel om hun kennis en ervaringsgroei te verzekeren; Stabiel beheersteam, met sterk innovatiebewustzijn, het leren capaciteit en uitvoerende capaciteit. In het personeel van het de kernbeheer van het bedrijf, hebben wij scherp oudsten met jaren van materiële productie, snelle prototyping verwerkende industrie, die toekomstgerichte greep van marktontwikkeling heeft, en vangen de kansen van de de industrieontwikkeling, bevorderen en leiden de snelle ontwikkeling.